over treffende taal
☎ 040-212 23 21

Referenties

Enthousiaste klanten?

Interlingo biedt met haar vertalingen en cursusprogramma een duidelijke meerwaarde. Vraag het aan de klanten. Wij begrijpen dat communicatie verbale, non-verbale en emotionele aspecten heeft. Dankzij jarenlange expertise vergroot Interlingo het zakelijk succes van klanten.

Boels Verhuur

“Interlingo is dé partner als het gaat om kwaliteit en projectbewaking. De verhuurgidsen zijn onze paradepaardjes en worden in zes talen gedrukt. Deadlines zijn strak en de druk tijdens het productieproces is hoog. Interlingo vangt dit goed op. Wat we ook van ze vragen, ze leveren altijd de hoogste kwaliteit en volgens afspraak.”

ref-boels

The Body Shop Benelux

“Snel schakelen, dát is Interlingo. En dat is in onze branche een voorwaarde voor succes. Die flexibiliteit gaat gepaard met een zeer hoog kwaliteitsniveau. Op die manier kunnen wij onze medewerkers en onze klanten in de Benelux optimaal bereiken en bedienen. Onze vaste projectmanager is meer dan een externe partij. Zij is een verlengstuk van onze organisatie en houdt de contacten warm en laagdrempelig.”

ref-body-shop

Holla Advocaten

“Interlingo is al jarenlang onze vaste partner voor het vertalen van onze juridische stukken. Zij hebben de specialistische kennis in huis die nodig is om kwalitatief hoogstaande vertalingen te leveren in verschillende talen. Alle vertalingen worden extra gecontroleerd, niet alleen op taalkundige correctheid, maar ook op juridische inhoud. Bovendien kunnen we er bij Interlingo op vertrouwen dat ze onze deadlines respecteren; ze leveren altijd volgens afspraak. Wij verwijzen onze cliënten dan ook graag door naar Interlingo voor een vertaling op maat.”

Afdrukken