over treffende taal
☎ 040-212 23 21

Over Interlingo

Interlingo klaar voor de toekomst

Sinds medio november 2017 heb ik de eer om aan het hoofd te staan van vertaalbureau Interlingo. Mijn voorgangster Ingrid van Eijk heeft een prachtig, solide bedrijf achtergelaten waarin het werk wordt gedaan door een heel goed team van bevlogen mensen met hart voor de zaak.

Dat bleek al direct uit mijn eerste contacten met onze klanten, die zonder uitzondering zeer enthousiast zijn over de samenwerking met mijn collega’s. Het niveau van dienstverlening, de kwaliteit van het vertaalwerk en de administratieve nauwkeurigheid en correctheid zijn de sterke punten die het meest worden geroemd. Ook de vakkennis van onze vertalers, die telkens weer de juiste terminologie en schrijfstijl hanteren, wordt zeer op prijs gesteld.

Die kwaliteiten zullen alleen maar worden versterkt. Aandacht voor klantgerichtheid, vakinhoudelijke kennis en een zeer professionele ondersteuning van onze klanten zijn drie pijlers waarop Interlingo altijd zal voortbouwen. Deze worden aangevuld met extra aandacht voor (vertaal)technologie voor zover die ten dienste staat van onze klanten en focus op innovatie en duurzaamheid.

Onze pijlen richten wij wat betreft new business vooral op hoogtechnologische bedrijven uit deze fantastische regio, met Brainport Eindhoven als kloppend hart. Allemaal bedrijven die voorop lopen in hun vakgebied. Wij willen ze graag ondersteunen op het vakgebied waarin wij vooroplopen: hoogwaardig vertaalwerk. Websites, handleidingen, software, juridische documenten, alles wat bedrijven nodig hebben om internationaal te kunnen opereren. Bel 040-21.22.321 of mail mij rechtstreeks via joel@interlingo.net.

Joël Sigling
Managing Director

Joël Sigling, Managing Director Interlingo