over treffende taal
☎ 040-212 23 21

Interlingo Vertaal

Voor vertalingen met gevoel

Van Engels tot Estisch, van Frans tot Farsi: Interlingo verzorgt vertalingen in alle talen. Altijd met oog voor de context. Wij denken verder dan het geschreven woord: we houden ook rekening met de culturele kenmerken van uw doelgroep. Zo krijgt u een accurate vertaling mét taalgevoel.

De beste vertaling

Het wereldwijde netwerk omvat honderden native taalexperts die vertalingen verzorgen op onder andere medisch, technisch, juridisch en marketinggebied. Per klant en per vakgebied maken wij een terminologische database die continu onderhouden wordt door onze vertaalafdeling.

De experts letten er bovendien op dat vaktermen juist en in de goede context (lexicologisch) worden gebruikt. Vanzelfsprekend worden alle vertalingen door onze corrector nagekeken. Dat levert uiteindelijk de beste vertaling op.

Spoedvertaling?

Per project roepen wij de expertise in van de meest geschikte vertaler voor het project. Met een standaardcapaciteit van 2.000 woorden per werkdag bent u altijd verzekerd van een strakke deadline. En heeft uw project spoed? Ook dan zorgen wij voor een passende oplossing.

Meer weten?

We geven u graag advies dat past bij uw vraagstuk of maken snel een offerte op maat. Bel het projectteam op 040 – 21 22 321 of stuur een mail naar info@interlingo.nl.