over treffende taal
☎ 040-212 23 21

Interlingo Educatie

Voor opleidingen met meer inhoud

Interlingo verzorgt korte opleidingen en trainingen voor gediplomeerde vertalers. Alle specialistische vertaalgebieden (bijvoorbeeld juridisch, technisch of commercieel) komen aan bod. Wij bieden vertalers de mogelijkheid zich verder te professionaliseren. En voor klanten verzorgen wij cultuur- en branchespecifieke trainingen.

 

Aan onze cursussen en opleidingen zijn zonder uitzondering PE-punten toegekend door het Bureau BTV (Beëdigde Tolken en Vertalers).

Bijscholing

Ook voor gediplomeerde vertalers blijft het opfrissen en bijhouden van hun kennis belangrijk. Immers: alles is aan verandering onderhevig. Interlingo Educatie heeft helder zicht op ontwikkelingen in de markt en houdt u op de hoogte van de meest actuele zaken.

Met een (bijscholings)cursus bent u altijd bij de tijd.

Overzicht & prijzen opleidingen

Interlingo biedt een compleet en gevarieerd opleidingsprogramma. De opleidingen van Interlingo Educatie past u direct in de dagelijkse praktijk toe. Ze dragen bij aan het opwaarderen van uw kennis en vaardigheden als vertaler en aan het ontwikkelen van een specialisatie.

Meer weten?

We geven u graag advies dat past bij uw vraagstuk of maken snel een offerte op maat. Bel het projectteam op 040 – 21 22 321 of stuur een mail naar info@interlingo.nl.