over treffende taal
☎ 040-212 23 21

Interlingo als taalprofessional op RTL 4

Interlingo als taalprofessional op RTL 4

In de zomer 2016 zijn wij uitgekozen door RTL 4 om te participeren aan het programma van Passie naar Droombaan. Volgens deze populaire zender waren wij het meest bijzondere Taalbureau In Nederland vanwege onze Academy want zoals u weet, geven wij met regelmaat bijscholingscursussen aan onze vertalers.

In oktober zijn de opnames gemaakt en heeft Dounia Rijkschroeff een kijkje genomen in onze keuken.

De bedoeling van het programma is om mensen met een droom te helpen om hun passie te verwezenlijken. Zij worden door bekende Nederlanders en succesvolle ondernemers, in dit geval onze Managing Director Ingrid van Eijk, begeleid en geadviseerd.

Wij zijn er natuurlijk enorm trots om u te kunnen melden dat ons stukje op zondag 15 januari om 15.30 uur wordt uitgezonden op RTL 4.  Dus kijken allemaal!

Het jaar 2017 start voor ons dus dynamisch! Niet alleen exposure voor Interlingo maar ook uitbreiding op diverse afdelingen. Aenea Bisschops gaat ons projectteam voorzien van nog meer knowhow en internationale vertaalcontracten zorgen ervoor dat ons jaar nu al niet meer stuk kan. Wij hopen ook voor u op een fantastisch 2017!

Hartelijke groet van uw Interlingo-team