over treffende taal
☎ 040-212 23 21

Over Interlingo

OverTreffende taal: méér dan alleen vertalen

Toen ik 20 jaar geleden Interlingo oprichtte, is het nooit mijn persoonlijke uitdaging geweest om het allergrootste bureau van de wereld te worden maar…… ik wil wel de allerbeste zijn!  Gezien de stevige groei door de jaren, is dat aardig gelukt. En ik ben ervan overtuigd dat onze unieke aanpak daarvoor heeft gezorgd.

Wat maakt ons dan zo uniek? Ten eerste de versterkende kracht van onze business units Vertaal, Tolk en Educatie. Want door onze vertalers bijscholing aan te bieden in onze eigen Academy, zorgen wij ervoor dat de kwaliteit continu verbetert. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat niet alleen onze vertaling grammaticaal correct is, maar dat ook de culturele kenmerken van uw doelgroep in de vertaling worden geïmplementeerd. Alleen dan voelt een tekst ook goed!

Ondernemen is in deze tijd voor mij persoonlijk een samenspel tussen mens en techniek geworden. Continu investeren in geavanceerde tools en de juiste mensen maakt het Interlingo-team toonaangevend. Wij nemen niet simpelweg uw project aan, maar denken met u mee want het is ons uitgangspunt het verlengstuk van uw organisatie te zijn! Zo garanderen wij treffende taal – de basis voor uw succes!

Ingrid van Eijk
Managing Director