over treffende taal
☎ 040-212 23 21

Interlingo Tolk

Voor tolken met passie

Tolken is een vak apart. Het is meer dan alleen vertalen. Wat zijn bijvoorbeeld de gebruikelijke omgangsvormen in een ander land? Is interrumperen wel acceptabel? En hoe vatten mensen ’nee’ zeggen op?

Tolkservice

De tolken van Interlingo kennen niet alleen de taal, maar begrijpen ook de culturele achtergrond. Ze hebben gespecialiseerde kennis van verschillende vakgebieden. En ze doen er alles aan om de taalbarrière tussen u en uw relaties te laten verdwijnen.

Tijdens het tolkproject begeleiden de experts van Interlingo u bij het communiceren met uw klant. Of het nu om consecutief tolken, simultaan tolken of fluistertolken gaat, taal en cultuur vormen samen de juiste communicatie.

Tolk op locatie

Interlingo verzorgt tolkopdrachten in uiteenlopende settings. Onze tolken ondersteunen u bijvoorbeeld bij vergaderingen en bijeenkomsten, rondleidingen, juridische zaken en persoonlijke gesprekken met uw medewerkers of klanten.

Wij hebben altijd en op elke plek ter wereld een geschikte tolk beschikbaar voor uw specifieke situatie.

Meer weten?

We geven u graag advies dat aansluit bij uw vraagstuk. Bel ons projectteam op +31 (0)40 – 21 22 321, zij staan u graag te woord. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Snel een prijsopgave?

Heeft u een tolk nodig? Een prijsopgave van Interlingo heeft u altijd binnen 24 uur in huis. Wij begrijpen dat u vooruit wilt.